de #Hack je Stress Bootcamp (voor mensen uit organisaties)

HET IDEAAL
Ontspannen mensen die zonder tijdsdruk perfect werk afleveren voor compleet tevreden klanten. De organisatie groeit organisch, het financiële plaatje flonkert, oh ja, het ziekteverzuim is 0%!

Helaas is er een spelbreker genaamd ‘chronische stress‘ die het IDEAAL verstoort! Omdat we omstandigheden niet makkelijk kunnen veranderen, maar de manier waarop we er mee omgaan wel, hebben we een bijzonder programma samengesteld:
de #Hack je Stress Bootcamp !

ontspannen teamEen bootcamp verdeeld over 3 intensieve dagen waarin deelnemers op alle denkbare niveaus en manieren (chronische) stress leren neutraliseren.

Eenvoudig en praktisch, gebaseerd op oude tradities, moderne technieken en de laatste wetenschappelijke inzichten uit de neuroscience.

ALS STRESS EEN PROBLEEM WORDT
Voor veel (jonge) mensen is stress zo langzamerhand een flink probleem aan het worden. En we weten dat chronische stress schade veroorzaakt, voor mensen, organisaties én hun klanten. Aanpakken die stress, dus!

Stress blijkt echter een veelkoppig monster, een eenvoudige oplossing bestaat niet de ultieme effectieve aanpak vraagt om actie op meerdere levensniveaus tegelijkertijd. Geen symptoom bestrijding, maar opruimen aan de bron.

“Stress zorgde ervoor dat ik in een overlevingsmodus kwam. Ik was niet meer in contact met mezelf en de werkelijkheid. Daardoor verloor ik mijn focus en miste ik het vermogen om tot de beste oplossing te komen, mijn werk goed te doen. Mijn gezondheid leed eronder en het plezier in mijn werk, zelfs in mijn leven, was weg.”

DE OPLOSSING – #HACK JE STRESS BOOTCAMP
Stress aanpakken aan de bron, dat is waar het om gaat bij de #Hack je Stress Bootcamp. Daarvoor krijgt elke BOOTCAMP deelnemer een persoonlijk en op maat gemaakt integraal programma, waarin alle voorwaarden voor een gezond en succesvol (professioneel) leven aan bod komen.
Integraal betekent aandacht voor zowel fysiek, mentaal en emotionele aspecten. En uiteraard worden ook allerhande aspecten van bewustwording (zingeving) niet vergeten.

“De Bootcamp heeft me laten zien wat de essentie is: Waar gaat het nou echt om? Ik werd gestimuleerd om te werken aan mijn lijf, om mijn mind te ‘resetten’ op een positieve manier. Het emotionele drama werd een stuk minder en ik kreeg mijn passie en plezier weer terug. Ik voel me sindsdien zeer vitaal, weet hoe ik het vast kan houden. En ook resultaatgericht werken is weer leuk.”

EEN DUURZAME UITKOMST
Deelnemers kunnen na de #Hack je Stress Bootcamp veel beter omgaan met stressvolle situaties. Ze voelen zich vitaler en gelukkiger, zijn zich veel meer bewust van hun motivatie en innerlijke beweegredenen om het beste uit zichzelf te halen, om een gelukkig leven te leiden.

Het spreekt vanzelf dat organisaties op vele niveaus profiteren van de transformatie van hun medewerkers: minder verzuim, meer sfeer en collegialiteit, betere resultaten, hogere klant- en student-tevredenheid!

“Als leidinggevende heb ik veel meer focus en hoor ik terug dat ik duidelijker ben in mijn communicatie.

De teamgeest is flink gestegen en natuurlijk wordt het behalen van onze doelen daardoor veel gemakkelijker.

We zijn er ook achter dat een organisatie waar mensen graag werken een lager verzuim heeft. En dat scheelt in de kosten!

WAARUIT BESTAAT DEZE BOOTCAMP
Doe je mee aan de #Hack je Stress Bootcamp dan kan je rekenen op een zeer persoonlijk en uitgebreid assortiment, zoals o.a.:

 • Een uitgebreid intake
 • Verschillende scans en advies op gebied van stress- en lichamelijke status
 • 3 intensieve bootcamp dagen – swingende dagen met combinatie van theorie, oefeningen, interactie met max. 10 andere deelnemers en opdrachten (verdeeld over ca. 6-8 weken)
 • Persoonlijk (SMART) plan
 • Anti stress behandeling(en)
 • Individuele 1:1 coaching (minimaal 3 x 2 uur)
 • online ondersteuning (dagelijkse structuur met o.a. mindfulness, een unieke ontstress-methode, oefeningen, praktische tips en veel meer)
 • Het boek ‘Nooit meer Stress’ (door Onno Nieveen; uitg. Symbolon)

“De Bootcamp heeft een grote impact gehad op mijn gezondheid en enorm bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling. Het leven lacht me weer toe en op de zaak gaat het weer super!” 

“Er is veel meer ruimte in mijn leven ontstaan, ik zie de zaken weer helder, ben begonnen met sporten en voel me veel fitter. Tijdens mijn werk gaat het me gemakkelijker af. Ik krijg tegenwoordig veel complimentjes van opdrachtgevers, terwijl ik minder hard werk, wonderlijk!”


BEGELEIDING DOOR EXPERTS

Het Bootcamp team bestaat uit enthousiaste, ervaren en gedreven coaches en trainers, die allemaal hun sporen hebben verdient op het gebied van stress, vitaliteit en welzijn.

De #Hack je Stress Bootcamp is de uitkomst van vele jaren praktijkervaring, voortdurende scholing en innovatie van Onno Nieveen samen met zijn team.

Onno is een wetenschapper, auteur, trainer en coach met grote interesse voor bewustwording en duurzaam leven. Dat levert veel ‘Meten is weten’ op, wat in dit programma gekoppeld wordt aan het bekrachtigen van fysieke, mentale en emotionele kwaliteiten. Ook de modernste inzichten uit de neurowetenschap worden gebruikt!

Het Nooit meer Stress team bestaat uit ervaren coaches en trainers met een passie om ‘je beet te pakken’, letterlijk en figuurlijk. Om het beste uit jou naar boven te halen, soms confronterend, maar altijd liefdevol.

“Een hechte samenwerking tussen ons en de andere professionals (uiteraard experts op hun vakgebied) zorgt ervoor dat we de nieuwste en beste technieken en werkwijzen kunnen inzetten. De deelnemers en hun organisaties kunnen daarom rekenen op meetbare resultaten, maar zeker ook op onze toewijding en de wil om het beste in ieders persoonlijke leven naar boven te halen.”

ONZE KLANTEN

 • ZORG: ziekenhuis Rivierenland, zorginstellingen Philadelphia en Amerpoort, Cure 4, VU medisch Centrum / Amstel Academie
 • OVERHEID/ONDERWIJS: ROC Koning Willem 1, Gemeente Geldermalsen, Kanteel Kinderopvang, Gemeente Leusden, AVRI
 • COMMUNICATIE / IT: Text 100, Pepperminds, CCS, Talentsoft, KPN
 • ADVIES: N&S Quality, Arcadis
 • RETAIL: Difrax, Coolblue
 • FINANCIEEL: ASR
 • INDUSTRIE: DSM

INVESTERING
Voor vragen over bootcamp startdata, investeringen of andere onderwerpen klik HIER

BROCHURE
Download hier de #Hack je stress bootcamp brochure

AGENDA 2022 / 2023

– week 37 in SEPTEMBER – vol

– week 11 in MAART – plaatsen beschikbaar

– week 16 in APRIL – plaatsen beschikbaar

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail