Het nieuwe ont-stressen!

video
play-sharp-fill

LUISTER naar de helende resonanties die onze diepe hersenen tot rust brengen:

  • minder stress (vechten, vluchten)
  • meer rust, helderheid en creativiteit
  • beter slapen
  • simpelweg luisteren naar mp3 (5-10 min/dag)
crystal2

Water onder invloed van PPD mp3 (Emoto-lab)

Hoe kan dat?
PPD resonantie is een nieuwe, bijzondere vorm van heling, die succesvol gebruikt wordt in bijvoorbeeld de oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen van Centraal Afrika (2015: 100.000+ mensen).
PPD resonantie staat op de schouders van klassieke helingsvormen als homeopathie en mindfulness (yoga), en voegt iets typisch toe dat behoort tot de 21e eeuw! Vandaar dat het ook homeopathie 3.0 of mindfulness plus genoemd wordt.

Heling 3.0 – geen pillen, poeders of druppels, maar mp3’s!
De mp3’s noemen we PPDs (Potential, Performance, Disease). Ze bevatten bijzondere resonanties en werken o.a. in op het oudste deel van onze hersenen: het reptielen brein (bron van onze stress reacties).

stress en mindDe wetenschap laat ons zien dat chronische stress de reden is van alle ziektes (mentaal & fysiek), disfunctioneel gedrag (verslavingen) en slecht presteren!
We hebben dus dringend een methode nodig die de bron van deze stressreacties kan beïnvloeden. En die is nu eindelijk gevonden: PPD Resonantie!

Wat doen PPD mp3’s 
PPDs mp3’s bevatten resonanties die in staat zijn ons (hyper actieve) reptielenbrein tot rust te brengen. Minder stress en instinctief gedrag (fight, flight, freeze, food), meer rust, concentratievermogen en creativiteit.

Tegelijkertijd bestaan er ook PPD mp3’s die innerlijke kwaliteiten bekrachtigen, bijvoorbeeld geduld, compassie, helder zijn, geluk ervaren, creatief zijn, alertheid en Liefde.

Werkt het ook voor mij? –  JA!
Het lijkt of we een uniek eigen leven leiden, maar op het diepste hersenniveau (instinct) reageren we allemaal hetzelfde op bedreigende situaties (vechten, vluchten). Omdat het instinct al ons gedrag bepaald, zorgen rustgevende PPDs voor een breed scala aan resultaten.

Iedereen heeft in zijn of haar leven velden waar (oude) stress een rol speelt. Soms heeft het te maken met vroege levensjaren of de tienertijd, maar ook de agendadruk is een bekende boosdoener. Door 5 – 10 min/dag te luisteren naar bijzondere resonanties verpakt in zeegeluiden, wordt het leven stap voor stap ontspannen.

Wil je zelf ook PPD mp3’s gaan luisteren?
Je kan eenvoudig een serie bestellen en zelf een tijdje ervaren wat diepe ontspanning je oplevert! (5-10 min/dag luisteren).

Er zijn  3 mogelijkheden:

  • een speciale Mindfulness versie (1 PPD)  – gratis, klik hier
  • het introductie programma (nr. 3) – kan je het 5 weken uittesten (4 PPDs)
  • reguliere programma’s die circa 5 maanden duren (15-25 PPDs)

Kan je moeilijk kiezen of wil je meer info, lees dan het artikel in bv. de Paravisie van oktober jl. (‘Breng je innerlijke saboteur tot rust’, pag. 54), of makkelijker, vraag het ons.

programmaduur (dagen)intensiteit PPDsprijs (€)
1. Clearing the PAST183++150
2. Creating the FUTURE183+150
3. Introductie Programma + 35% korting35++35
4. Addiction185++200
5. DetoX (o.a. elektrosmog, vaccinatie, HSP)183 + 75
6. Mindfulness I183 + 100
7. Students & School183 ++100
8. Mindfulness II - 108 dagen challenge183+/++100
9. Sport performance - golf, tennis, triatlon, hockey183++100
11. BOEK 'Nooit meer Stress' - Achtergronden, de laatste inzichten en praktische oplossingen 15,95

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail